Antiek - Curiosa & Inboedel opruiming

Inkoop & opruimservice

Sommige spullen zijn te waardevol om weg te geven. Om een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen aanbieden, kopen wij daarom o.a. de volgende zaken in;
- goud en zilver
- platen- en cd-verzamelingen

Als richtlijn geldt dat we enkel artikelen inkopen met een verkoopwaarde boven  €100,-.

Spullen kunt u via de mail aanbieden door foto's te sturen met een vraagprijs erbij. Meubels en slaapkamers kopen wij nooit in.

Indien het voor ons interressant is nemen wij contact met u op. 

U kunt de mail sturen naar info@dedoorstroom.nl

 

Omdat we luxere spullen inkopen hebben we een breder en groot assortiment en is de winkel completer, aantrekkelijker en spannender dan de traditionele kringloopwinkel.

Je kan er daarom ook van alles tegenkomen! Alledaagse dingen vanaf €0,35 tot gebruikte luxe, duurdere artikelen voor een fractie van de nieuwprijs.

 

Door onze marktkennis en ervaring krijgt u een eerlijke prijs. Alle artikelen in de winkel zijn geprijsd en u kunt daarom ook altijd zien waarvoor we de bij u gekochte artikelen verkopen.

 

Opruimservice

Ook voor een volledige woningopruiming kunt u indirect bij ons terecht. Veel spullen worden door  Double Ducks  aangeleverd. Zij zijn gespecialiseerd in volledige huisontruimingen. U kunt hun daarvoor een kosteloze en vrijblijvende offerte laten maken. U krijgt dan een duidelijk overzicht van de waardevolle items en de eventuele kosten van bijvoorbeeld vloerbedekking verwijdering en/of het afvoeren van afval.