Antiek - Curiosa & Inboedel opruiming

Stichting De Doorstroming

De hoofddoelstelling van Stichting De Doorstroming is het creëren van extra inkomsten voor goede doelen, stichtingen en verenigingen. 

 

Daarnaast verkleinen we de afvalstroom door het verlengen van de levensduur van spullen door ze opnieuw te verkopen.

 

Het verkopen gebeurt met de hulp van vrijwilligers en stagaires. Zo zorgen we voor een sociaal platform waar mensen een nuttige dagbesteding hebben en werkervaring op kunnen doen.

 

We bieden als erkend leerbedrijf werkervaringsplaatsen en stageplaatsen aan. Maar bij ons ben je ook als vrijwilligers meer dan welkom als je op zoek bent naar een nuttige dagbesteding of leuk sociaal contact. 

Het belangrijkste is dat iedereen in zijn waarde wordt gelaten en er met plezier wordt gewerkt.

  

De Doorstroom wordt geheel zonder subsidies of steun gerund. Desondanks kunnen we toch 40% van de opbrengst van de gedoneerde goederen aan goede doelen doneren. Het is een bewijs dat commercieel en sociaal ondernemen elkaar niet hoeven te bijten en subsidies aan kringloopwinkels overbodig zijn.

 

 

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Indien je op zoek bent naar een leuke werkplek als vrijwilliger bel (040-8200303) of mail (Info@dedoorstroom.nl) ons dan om een afspraak te maken om langs te komen zodat we je kunnen laten zien en uitleggen wat we doen.

Er stromen regelmatig mensen door naar bijvoorbeeld een vaste baan en wij zijn daarom altijd wel op zoek naar mensen om ons gezellige team te versterken. 

Wat bieden wij; Een zeer gezellige werkplek, leuke sfeer, lunch tussen de middag en 1 keer per maand een uurtje gezellig samen zijn op de vrijdag avond en jaarlijkse leuke teambuilding activiteiten. 

We verwachten enkel dat je met veel plezier komt werken en dat je er bent op de door jou aangegeven uren.

 

STAGIAIRES;

Moet jij voor school een maatschappelijke stage of een gewone stage doen en lijkt het je leuk om dat bij ons te doen? Dat kan! Bel of kom een keer langs dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.